diumenge, d’agost 27, 2006

Transcaucàsia 2006. Objectius.

Ara que falta menys d'una setmana per marxar enceto aquest blog per què em podeu anar seguint la pista.

Com alguns dels que em llegiu ja sabeu divendres 1 de setembre surto cap a transcaucàsia. Aquesta serà la meva segona incursió cap aquestes terres, la primera va ser el 2003 a Armènia.

El viatge te quatre clars objectius:

- Acabar de recòrrer Armènia: Vaig descobrir Armènia el 2003 però encara em queda molt per veure. Aquest viatge hauria de servir per acabar de visitar el sud, la regió del llac Sevan i els monestirs d'Alaverdi (patrimoni de l'humanitat per l'Unesco).

- Intentar entrar a Nagorno Karabnakh: Nagorno Karabakh és un enclau de majoria armènia dis de territori d'Azerbaijan. Després de la caiguda de l'URSS, a NK hi va haver una guerra pel control de la regió. L'estat actual és de república independent només reconeguda per Armènia (en contra de les resol·lucions de l'ONU) i un estat d'alto al foc que ja es prollonga per més d'una dècada sense que s'hagi lograt signar una pau definitiva.


- Descobrir Geòrgia: L'única experìencia georgiana que tinc és la del 2003. Menys de 24 hores en territori Georgià provinents de Turquia. N'hi va haver prou com per decidir que era un país candidat a ser visitat. En aquest viarge es visitarà l'oest i la part central del país. Deixant per un altre viatge la zona més oriental.

- Fer una miqueta de muntanyeta. Tenint el caucas al costat caldria enfilar-se per alguna banda, no?. Objectiu Mt Kazbeg (5.033m). Ho assoliré?????