dilluns, de juliol 06, 2009

Des de Khorog ...

Hola a tots,

Aquest es el segon i ultim post si mes no fins l'Agost.
Som a Khorog i dema sortim cap a Ishkashim o sigui que si tot va be ja no tindrem cap mes connexio fins a la tornada entre el 4 i 6 d'Agost.

Vam arribar a Dushambe a les 3:10 del mati del dissabte. Despres d'una mica de patiment ja que el vol BCN-Riga va sortir amb una hora de retras i la connexio perillava. Pero al final ens va sobrar temps i vam poder veure com pujaven els petates a l'avio des de la finestra. Aixi que vam tenir el vol tranquil. :-)

Un cop a Dushambe vam procurar enxampar el vol Dushambe - Khorog. Com alguns sabeu, es un vol perillos que tantsols vola quan les condicions atmosferiques son bones. Es un vol a vista (sense radar) que va entre les altes muntanyes del Pamir. Ens va costar gairebe quatre hores i mitja descobrir on es venien els bitllets a l'aeroport. Pero cap alla a les 7:30, sense haver dormit, en vam treure l'aigua clara. La questio ara era, hi hauria vol? El dia anterior havia estat cancel-lat i l'informacio pel dissabte era del tot contradictoria. Despres d'una hora de cua a la guixeta de venda de vols van anunciar per megafonia que no volaria. Tenint en compte que ja era dos dies seguits com a minim sense volar i que l'avio te capacitat nomes per 40 places, no vam jugar-nos-la a esperar a diumenge, fins hi tot si volava hi havia possibilitats de quedar-nos a terra per manca de places.

Aixi doncs vam tirar pel temut plan B. Anar en cotxe fins a Khorog. Uns 600km en....24h !!!!! Un viatge dur, pero menys del que temia despres de les experiencies mongoles de l'any passat. Es va fer forsa ame, sobretot gracies a una dona supersimpatica, que ens donava conversa, cantava, ens invitava a menjar.... Bons companys de viatge que van fer el trajecte menys dur. Ahir a les 10:00 del mati arribavem a Khorog.

Pero a Khorog fan diumenge de debo i fins i tot el cyber estava tancat !!! Aixi que no vam poder fer res.
Avui hem obtingut el visat afganes, un pur tramit que tant sols en ha dut un parell d'horetes. Hem intentat, enva, trobar cartutxos de gas per tal d'evitar cuinar amb benzina, i ara som aqui, disfrutant de la darrera connexio a internet en un mes.

Aixi doncs, tingueu tots un bon juliol.... Tornarem al mon tecnologic entre el 4 i 6 d'agost.

Xavi.