divendres, d’agost 15, 2008

Canvi de plans !!!!

Aquest post es tansols per notificar-vos que he decidit fer un petit canvi en la ruta original. Ara em tocaria comensar a tornar cap a l'est, primer a Khovd, despres Altai, Uliastai, Tseterleg, Kharkhorin (antiga Karakorum) i d'alla a UB.

Tantmateix he acumulat una mica de retras i alhora el tram Khovd - Altai es de desert rocos monoton i el darrer tram, de turonets esteparis tambe forsa monotons. Per aixo he optat dema per anar... Mes a l'oest !!! Si, aqui al costat hi ha una preciositat, anomenada parc nacional de Tavan Nogd, plena de llacs, cetrers kazaks i pics de mes de 4000m. Aixi doncs fare una ruta circular de 4 o 5 dies abans no tornar a Olggi d'on continuare cap a Khovd i d'alla transfer en cotxe fins a Altay. D'alla en bici fins Kharkhorin on segons quan arribi veure com continuo, si pedalant o en cotxe, cap a Ulaan Bataar.

Apa-li, fins la propera !!!

Xavi

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Et segueixo la pista gràcies als teus posts i a un atlas i t'estic veient a l'extrem occidental de Mongòlia, a les muntayes de l'Altai, cercant els últims lleopards de les neus. He hagut de renunciar a les meves vacances ruandeses: deixo Efe després de més de cinc anys i me'n vaig a treballar a comunicació de Repsol. Potser sóc d'aquests que viuen "encadenats a carreres professionals i hipoteques". Gaudeix del nomadisme i cuida't molt, estimat boig!

Anònim ha dit...

Ah, la feina és a Madrid, o sigui que quan tornis per aquí jo ja no hi seré (començo el 25 d'agost). En tot cas, no et serà tant fàcil perdre'm de vista: el següent cap de setmana (30 i 31 d'agost) estaré per Barcelona, i el següent també (6 i 7 de setembre). Una abraçada i molta sort en la teva tornada a UB, sempre en direcció a orient!

manelvici ha dit...

Hola Xavi:

T escric des de Uganda. Acabem de baixar del Rwenzori, unes muntanyes fantastiques

Me nalegro que et vagi be i que ja estiguis ben adaptat al pais

Una forta abrasada

El teu col.lega

Manel

xtarafa ha dit...

Manel,

Felicitats !!! Ja quedarem un dia a la tornada dels dos i farem intercanvi de fotos junt a una sepieta.

Marcos: Molta Sort !!! Costara veure'ns. Aterro el 7 de setembre a la nit. T'escric en privat quan tingui un moment.