dimecres, d’agost 13, 2008

De bojos el mon n'es ple

Aquest post es una mica autojustificatiu. Cansat de sentir dir que estic boig, vull demostrar-vos que en cas d'estar-ho no soc l'unic ni de bon tros. I dic en cas d'estar-ho, perque perdoneu-me que cregui que els boixos sou vosaltres, encadenats a carreres professionals i hipoteques.

Aqui va un petit resum dels altres boixos que m'he creuat per Mongolia fins al moment.

Camions d'expedicio: Un camio frances, un camio alemany i un camio de matricula holandesa d'una gent (holandesa, australiana, australiana d'origen rumanes, catala i un altre) que realitzen un reportatge sobre la vida nomada.

Esos locos con sus viejos cacharros: Un cas apart son tots els participants al Mongol Rally. Un rally no competitiu i amb aportacions a projectes benefics que surt de diversos punts d'Europa i acaba a Ulaan Baatar. El motor dels cotxes ha de ser d'un litre com a maxim i nomes es pot sobrepassar si per cada centilitre aportes 100 lliures mes en projectes solidaris. Et creues amb cotxes tronats per tot arreu, amb mencio especial als italians amb Fiats panda que em vaig trobar a mig port de muntanya, i a un madrileny que duia un cotxe mes gran 2l, pero amb el parapent i paramotor a dins per anar volant i filmant des de l'aire de tant en tant.

Altres expedicions en 4x4, furgo, etc: Melbourne to Moscow, un grup de 5 4x4; Ireland to Mongolia, 2 furgos, una furgo francesa fent la Vie de la soie (ruta de la Seda) tot i que , per aqui hi passava alguna variant?; etc.

Motos: 2 Belgues en quad, 2 belgues en moto des de belgica, un frances.

Bicis: Els primers dies: 2 croat, Croacia - Beijing; La Dorothee, ja n'havia parlat, des de Viena; dos francesos a Moron fent la part central de Mongolia, un frances en solitari tambe a Moron i tambe movent-se per la part central de Mongolia; i finalment i mencio especial al Luis i el Jordi (malaguenys els dos tot i el nom) trobat a Ulaangom, oest de Mongolia i filmant un documental sobre els nanos mongols.


Be, espero haver-vos convensut de que no soc l'unic boig que es mou per aqui a Mongolia. :-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

si, estas boig.
si, n'hi ha d'altres.

Ves que no talli la cadena i vagi darrera teu, fart de sentir enveja.

Una forta abraçada.

Xavi de vila

Anònim ha dit...

clar q si!!
visca els bojos!!
eh, i boges!!!!