dijous, d’agost 05, 2010

Homo alberguis

Feia anys que viatjant no trepitjava un alberg. El darrer cop, dos nits a Tirana a l'inici del viatge Albanes del 2007.

La veritat es que a Albania, no el vaig presenciar, pero aqui a Bulgaria, a VT, si. A qui? A una nova especie, l'Homo Alberguis. Es tracta d'una nova especie del genere Homo. Es una especie que no esta encadenada al temps. Es troba d'any sabatic o encara millor en proces de canvi interior i la pauta es deixar anar passant el temps  sense que el seu limitat budget se'n resenti.

L'habitat natural de l'Homo Alberguis es l'alberg. En ell hi fa vida. Es coneix els millors albergs de la regio per on viatja i dona consell a qui li demani i a mes, sap valorar adequadament la gastronomia del l'alberg on es troba. Per exemple un plat de patates bullides amb saltxitxes de frankurts es molt bon plat ja que a diferencia d'altres albergs no es un plat de pasta.


L'element mes valorat del seu equipatge es el seu ordinador portatil o la PDA. Gracies a ells es pot descarregar (utilitzant la wi-fi de l'alberg) les seves pel-licules preferides o els capitols de les seves series favorites i veure'ls espatxorrat als sofas o coixins de la sala comu de l'alberg.

L'Homo Alberguis tendeix a relacionar-se mes amb elements de la seva especie que amb Homo sapiens. Amb els primers mante converses del tot interesants com son els darrers fracasos amorosos, la velocitat de l'ample de banda en la seva llunyana ciutat d'origen , i sobretot, sobre les seves series de televisio favorites: 24h, Lost....

A l'Homo alberguis, pero, no se li solen sentir comentaris sobre la poblacio o pais on es troba. Cal sortir de l'alberg?